Järvenpään Yhteiskoulun Vanhempainyhdistys

Vanhemmille linkkejä

Yleiset linkit

JÄRVENPÄÄN YHTEISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYS RY

Järvenpään Yhteiskoulun vanhempainyhdistys pyrkii edistämään koulun ja kodin välistä
yhteistötä, vuoropuhelua ja kumppanuutta.
Vanhempainyhdistyksellä on koulussamme jo pitkät perinteet.

Tarkoituksenamme on koulun ja kodin yhteistyön tukeminen, jotta nuorille luodaan hyvä oppimis- ja
kasvuympäristö joka edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään, sekä toimiin vanhempien palautekanavana koululle.

Yhdistys seuraa myös lapsiin vaikuttavaa päätöksentekoa Järvenpäässä ja kuuluu Suomen Vanhempainliittoon ja Järvenpään Vanhempainverkostoon.

Vanhempainyhdistys on järjestänyt koululla vapaa-ajantapahtumia sekä jakanut stipendejä ja kannustuspalkintoja oppilaille. Vanhemmille, yhdistys on yhdessä koulun opettajien kanssa järjestänyt erilaisia teema-iltoja. Yhdistyksellä on ollut tulonlähteenä vapaaehtoinen jäsenmaksu sekä vanhempainiltojen ja tapahtumien kahvituksien järjestäminen.

Tervetuloa kaikki koulun oppilaat mukaan tilaisuuksiin ja vanhemmat mukaan
järjestämään kivaa toimintaa koulumme oppilaille!

Tulosta tämä sivu / Print this page